energispesialist

Energispesialist er en kvalitetssikringsordning som gjør det enklere og tryggere å finne bedrifter som spesialiserer seg på energitiltak. Energispesialist kvalitetssikrer bedrifter innen varme, ventilasjon, rådgivning, styring, rehabilitering og sanering - tiltakene som gjør boligen din energismart.

For de fleste er det vanskelig å velge bedrift til å utføre oppdrag på boligen sin. Tradisjonelle anbudstjenester er gode verktøy for å finne lavest mulig pris, men de fleste energitiltak krever en mer spesialisert kompetanse fra håndverkeren og da er ikke prisnivå tilstrekkelig for å finne kompetansen man er på jakt etter. 

Bedriftene som søker om opptak til Energispesialist må innfri krav til erfaring,organisering, økonomi, kompetanse og kundeoppfølging og gjennomføre en grundig søknadsprosess for å bli godkjent energispesialist. Les mer om kravene vi stiller til energispesialistene i de ulike kategoriene av energitiltak under. 

 

Søk

  • Søk

energispesialist Rehabilitering

Rehabilitering

Når du skal gjennomføre viktige energitiltak, som etterisolering, velge lavenergivinduer, eller helhetlig oppgradering i din bolig bør du velge en energispesialist. Energispesialister har lang erfaring og kompetanse til å gjøre jobben. Vi har akkurat begynt på jobben, så her vil det over tid komme flere bedrifter til over tid. Tips oss gjerne om du kjenner noen som bør være med på oversikten vår!

rådgivning

Rådgivning

For å vurdere hvilke energitiltak som bør gjennomføres i din bolig bør boligen kartlegges av en energirådgiver. En energispesialist innen rådgivning har erfaring og kompetanse til å bistå med dette. Vi har akkurat begynt på arbeidet, så her vil det komme flere bedrifter til etter hvert. Tips oss gjerne om du kjenner noen som bør være med!

ventilasjon

Ventilasjon

Et ventilasjonsanlegg sørger for å utnytte energien i boligen effektivt. Energispesialister har erfaring og kompetanse til å installere effektive anlegg som også bidrar til godt inneklima.

sanering

Sanering

Hvis du har en oljetank i huset eller nedgravd i hagen, så bør denne renses og fjernes for å redusere risiko for lekkasje. Energispesialister har kompetanse og utstyr til å få dette gjort på en sikker måte.

varme

Varme

Når du skal velge oppvarmingsløsning til boligen din står du ovenfor et stort antall ulike alternativer. Energispesialister har erfaring og kompetanse til å hjelpe deg med å velge en løsning tilpasset din bolig og deretter utføre en effektiv installasjon.